Home > Horoskopai > Horoskopas 2009 m. liepos 17 d., penktadieniui

Horoskopas 2009 m. liepos 17 d., penktadieniui

17 liepos, 2009

HoroskopaiAvinas. Nesakykite nieko, dėl ko vėliau apgailestautumėte. Savo emocinę būklę šiandien galite vertinti neadekvačiai. Jei jausitės prastai, stenkitės vengti tokių atsipalaidavimo būdų kaip lošimas, apsipirkinėjimas parduotuvėse.

Jautis. Tai diena, kai savo paslaptis reikėtų pasilaikyti sau. Pasistenkite neatvirauti apie savo idėjas kolegoms, mat jie gali pasinaudoti jūsų sunkiu darbu. Jei kas nors jums stengiasi daryti spaudimą, – išlaikykite distanciją.

Dvyniai. Nieko rimto geriau neplanuokite, mat daugelis planų gali žlugti dėl aplinkinių kaltės. Tačiau įsipareigojimų, kuriuos privalote įvykdyti – nepamirškite. Jums reikėtų daugiau galvoti apie tarpusavio santykius, tiek teigiamus, tiek neigiamus, tiek tarp draugų, tiek tarp mylimų žmonių.

Vėžys. Gali kilti problemų su vyresniais už save žmonėmis, tačiau sėkmė aplankys kontaktuojant su įvairiomis institucijomis. Venkite veltis į kitų asmenų privačius reikalus, nors kartais ir patiriate dėl to pasitenkinimą.

Liūtas. Sunkumų gali kilti su šeimos nariais, jei įsitrauksite į kvailus ginčus. Jaudinsitės dėl vyresniųjų giminaičių, taip pat ir tų, kuriems sekasi ne taip gerai, kaip jums. Iš gerbiamų žmonių gausite vertingų patarimų – tik įsiklausykite į tai, ką jie sako.

Mergelė. Įsitraukite į naują veiklą – susipažinsite su naujais žmonėmis. Nebūkite pernelyg užsispyręs, mat taip atstumsite savo draugus. Jei pernelyg audringai reaguosite į situacijas, galite susipykti su savo partneriu.

Svarstyklės. Sunku bus susigaudyti jausmuose, todėl jūsų santykiai pakibs ant plauko. Jei skolinsite kam nors pinigus – galite patirti didelių finansinių nuostolių. Jei imsitės kūrybinės veiklos, turėtų sektis.

Skorpionas. Pamokykite vaikus to, kuo didžiuojatės, pasidalinkite savo talentu. Patys susikoncentruokite į savo profesinius tikslus. Geriau komunikuoti ramiai ir neprarasti blaivaus proto – emocijų pliūpsniai prie gero neprives.

Šaulys. Kad ir kaip norėtumėte kažką keisti savo gyvenime, geriau susilaikyti nuo bet kokių permainų. Laikotarpis tinkamesnis apmąstymams apie tai, kaip atsidūrėte tokioje situacijoje, kuri jūsų netenkina.

Ožiaragis. Lengva nebus, reikės labai pasistengti, kad kasdienybė neišvarytų jūsų iš proto. Pasisaugokite apgavikų, kurie dėsis draugais. Taip pat galite susidurti su tokia situacija, kai pasitikėti galėsite tik savimi, o ne kitais.

Vandenis. Jums gali pasiūlyti naują darbą arba atsiras galimybių užsidirbti papildomai. Stenkitės nepasimesti sudėtingesnėse situacijose, tačiau nemanykite, jog tai prievolė, elkitės ramiau ir žiūrėkite į viską paprasčiau.

Žuvys. Šiandien pinigus stenkitės uždirbti pasinaudodami savo išradingumu ir talentu. Pinigų stoka iš dalies gali būti dėl problemų namuose. Stenkitės nekonfliktuoti, nusileiskite, kur reikia.

Parengta pagal BNS informaciją.

Horoskopai ,

  1. No comments yet.
  1. Kolkas nėra atgalinių ryšių.
Jūs turite būti prisijungę, kad galetumėte parašyti komentarą.

Moteris džiugina unikalūs rankų darbo papuošalai, todėl nepraleiskite progos pasipuošti!