Home > Apie viską > Lengvas būdas mesti rūkyti (Allen Carr)

Lengvas būdas mesti rūkyti (Allen Carr)

23 liepos, 2009

allen-carr-lengvas-budas-mesti-rukytiDaugelis rūkalių pažvelgę į šią knyga pamano, -Tai neįmanoma, nejaugi perskaityta knyga gali sustabdyti mano šitokį didelį laiką buvimo rūkaliumi?“. Taip. Ši knyga tikrai efektyvi. Pats Allen’as Carr‘as rūkė daugelį metų, kol atrado šį lengvą būdą mesti rūkyti. Skaitant šią knyga jums nereikės mažinti surūkomų cigarečių kiekio, bet jei skaitysite su pakylėjimu – Jūs patys išvysite ir pradėsite susimąstyti apie tą nelemtą cigaretę, – kodėl jūs ją rūkote ???

Visi rūkaliai teigia, jog rūkymas tai įprotis. Kiti teigia, kad tai įprotis ranka-burna, tuomet kodėl reikia prisidegti ir traukti į savo plaučius ta šlykštų nikotiną? Jūsų mažoji nikotino pabaisa būna soti tik tuomet, kai rūkote cigaretę. Vos ją užgesinate, nikotinas pradedą šalintis iš jūsų organizmo ir tada prasideda atpratimo kančios. Tuomet prasideda viena cigaretė po kitos. Jūs manote, kad nors vienas rūkalius rūkydamas pirmąją cigaretę galvojo, jog po to rūkys visą savo gyvenimą? Žinoma, kad ne!

Tačiau pažvelgus iš kitos pusės, tos atpratimo kančios iš tiesų nėra jau tokios stiprios. Naktį miegodami jūs galite išbūti iki 11h be cigaretės, tačiau jei tai reiktų padaryti dieną – Jūs sau galėtumėte plaukus nuo galvos sau nusirauti. Rūkalius jaučiasi nesaugus, kai su savimi neturi cigarečių. Rūkaliai galvoja, kad rūkydami jie numalšina stresą, būna ramesni, bet iš tiesų tai tik iliuzija – jie dar labiau pasunkina visą situaciją. Pradedant skaityti šia knygą žinokite, jog ją perskaitę, ir laikydamiesi visų nurodymų tapsite LAIMINGAIS LAISVAIS NERŪKANČIAIS!

Parsisiųskite knygą (lietuvių kalba): Allen Carr „Lengvas būdas mesti rūkyti“ (slaptažodis išpakuoti archyvui – „raizys.com“ be kabučių).

Ištrauka iš knygos:

Taigi, pagaliau atrastas stebuklingas vaistas, kurio su nekantrumu laukė viso pasaulio rūkaliai:

  • Jis žaibiškai greitas
  • Veiksmingas aistringiems rūkoriams
  • Be siaubingų atpratimo kančių
  • Be valios įtampos
  • Be šoko terapijos
  • Nereikalaujantis jokių įmantrių pagalbinių priemonių
  • Neskatina svorio priaugimo
  • Ilgalaikis

Jei jūs esate rūkalius, viskas ką turite padaryti, – SKAITYTI. Jeigu visai nerūkote ir ieškote šios knygos savo mylimam žmogui – Jums tereikia įkalbėti ją perskaityti. Jeigu jums visgi nepavyks to padaryti, perskaitykite knygą iki galo, o paskutinis skyrius patars, kaip perduoti mylimiems žmonėms pagrindinę knygos mintį ir kaip nuo rūkymo apsaugoti savo vaikus. Neapgaudinėkite savęs mintimis, jog dabar jie nekenčia rūkymo. Visi vaikai nekenčia jo tol, kol patys nepabando.

Apie viską , , ,

Jūs turite būti prisijungę, kad galetumėte parašyti komentarą.

Moteris džiugina unikalūs rankų darbo papuošalai, todėl nepraleiskite progos pasipuošti!