Archive

Archive for birželio, 2009

Kviečiu apsilankyti prekybos centre internete pigu.lt

30 birželio, 2009

Kiekvienas užsiregistravęs pigu.lt gauna NEMOKAMAI po 5 piguLitus!Noriu pakviesti apsilankyti, užsiregistruoti ir apsipirkti didžiausiame prekybos centre internete pigu.lt, kuriame galima įsigyti tūkstančius įvairiausių prekių nuo televizoriaus iki kvepalų ir kasdien rasti labai gerų kainų pasiūlymų. Šiuo metu kiekvienas užsiregistravęs pigu.lt gauna po 5 piguLitus.

Dalyvauju pigu.lt akcijoje „Rekomenduok pigu.lt ir gauk premiją“ ir už kiekvieną registraciją gausiu po 2 piguLitus. Kad juos gaučiau, tereikia paspausti šią nuorodą ir užsiregistruoti su savo el. pašto adresu. Po registracijos į savo elektroninio pašto dėžutę gaustie laišką su aktyvavimo nuoroda. Ją paspaudę aktyvuosite savo registraciją, ir tuo pačiu gausite nemokamai 5 piguLitus į savo sąskaitą pirkiniams!

Beje, kviečiu taip pat prisijungti prie šios akcijos ir gauti iki 200 piguLitų premiją!

Apie viską ,

Nuorodų mainai nemokamai – puslapis 33links.com

30 birželio, 2009

Radau neblogą puslapiuką 33links.com, kuriame galima nemokamai apsikeisti nuorodomis tarp interneto puslapių. Startiniame puslapyje visada roromos 33 vėliausiai įtrauktos nuorodos, jei atsiranda daugiau naujesnių nuorodų negu 33 – jos perkeliamos į kitą bendrą puslapį. Šiuo metu 33links.com sitemoje yra virš ~1050 nemokamų nuorodų į skirtingus puslapius.

Taigi, nemokami nuorodų mainai čia – 33links.com. Jau apsikeičiau…

Apie viską ,

Interneto kabelių ir kitų ryšio tinklų žemėlapis pasaulio jūrose ir vandenynuose

5 birželio, 2009

juriniai_kabeliaiNaršydamas Internete laisvalaikiu (darbo metu 🙂 ) radau labai įdomią schemą – žemėlapį, kuriame pateikiamas globalus kabelių ir kitų ryšio tinklų išdėstymas mūsų žemelės jūrose ir vandenynuose. Kabelių žemėlapį pasaulio jūrose ir vandenynuose parsisiųsti galite čia. Čia matyti, kad pagrindiniai Interneto ir kiti ryšio tinklai iš Europos į Šiaurės Ameriką nutiesti tarp: Danijos, Pranzūcijos, Jungtinės Karalystės miestų ir Niujorko Jungtinėse Amerikos Valstijoe. Pastudijuokite žemėlapį – bus įdomu apsišviesti: kas, kur, kaip, ir kada!

Apie viską