Archive

Archive for liepos, 2009

TeleMAXIMA kvitas. Suma: 1 Litas. Nemokamai!

24 liepos, 2009

Papildymo procedūra: paskambinkite teleMAXIMA operatoriui (robotui) numeriu 1500, paspauskite 1, po to įveskite skaičius 09838275 #, o po to saugos kodą 688682 #. Šis kodas galioja iki 2009 m. rugpjūčio 10 d.

Papildysite savo sąskaitą vienu litu – jis skirtas pokalbiams Lietuvoje, skambinant nepadidinto tarifo numeriais. Jei kažkas nesigauna, platesnę informaciją suteiks telefonu 8-649-00117 arba apie paslaugą pasidomėkite Interneto svetainėje www.telemaxima.lt

Apie viską , ,

Nežinote kaip užsiregistruoti Linkomanijoje? Reikia pakvietimo!

24 liepos, 2009

linkomanijanet-logotipas2Gal žinote, o gal ir nežinote – Linkomanija.net yra „ale uždara“ bendruomenė ir viešąjai publikai registruotis neleidžiama. Visgi, jei ęsate „pakvaišęs“ dėl torrentų (filmų, muzikos, programų ir t.t.) ir norite užsiregistruoti, ir įjungti savo „siurbėles“, turite gauti Linkomanijos pakvietimą, kurį Jums atsiųs draugas, pažystamas, o gal ir nepažystamasis… 😉 jau ęsantis šios bendruomenės nariu. Pakvietimų dalybos vyksta čia. Sėkmės!

Apie viską , , , ,

Lengvas būdas mesti rūkyti (Allen Carr)

23 liepos, 2009

allen-carr-lengvas-budas-mesti-rukytiDaugelis rūkalių pažvelgę į šią knyga pamano, -Tai neįmanoma, nejaugi perskaityta knyga gali sustabdyti mano šitokį didelį laiką buvimo rūkaliumi?“. Taip. Ši knyga tikrai efektyvi. Pats Allen’as Carr‘as rūkė daugelį metų, kol atrado šį lengvą būdą mesti rūkyti. Skaitant šią knyga jums nereikės mažinti surūkomų cigarečių kiekio, bet jei skaitysite su pakylėjimu – Jūs patys išvysite ir pradėsite susimąstyti apie tą nelemtą cigaretę, – kodėl jūs ją rūkote ???

Visi rūkaliai teigia, jog rūkymas tai įprotis. Kiti teigia, kad tai įprotis ranka-burna, tuomet kodėl reikia prisidegti ir traukti į savo plaučius ta šlykštų nikotiną? Jūsų mažoji nikotino pabaisa būna soti tik tuomet, kai rūkote cigaretę. Vos ją užgesinate, nikotinas pradedą šalintis iš jūsų organizmo ir tada prasideda atpratimo kančios. Tuomet prasideda viena cigaretė po kitos. Jūs manote, kad nors vienas rūkalius rūkydamas pirmąją cigaretę galvojo, jog po to rūkys visą savo gyvenimą? Žinoma, kad ne!
Read more…

Apie viską , , ,

Vienintelis pliusas fiziko gyvenime – kryžius ant jo kapo

21 liepos, 2009
  • Kelių žemėlapyje yra visa reikalinga informacija, išskyrus kaip jį vėl sulankstyti.
  • Kas nori, visada nusigers. Kas jau išgėrė, visada ras dar.
  • Štai jis pas jus guli – jūs jo neliečiate, jo jums prireiks – jūs jį sužadinsite ir panaudosite (Finansų ministras apie kreditą).
  • Kas moka – daro, kas nemoka daryti – moko, kas nemoka mokyti – vadovauja.
  • Vienintelis pliusas fiziko gyvenime – kryžius ant jo kapo. Read more…

Anekdotai ,

Horoskopas 2009 m. liepos 17 d., penktadieniui

17 liepos, 2009

HoroskopaiAvinas. Nesakykite nieko, dėl ko vėliau apgailestautumėte. Savo emocinę būklę šiandien galite vertinti neadekvačiai. Jei jausitės prastai, stenkitės vengti tokių atsipalaidavimo būdų kaip lošimas, apsipirkinėjimas parduotuvėse.

Jautis. Tai diena, kai savo paslaptis reikėtų pasilaikyti sau. Pasistenkite neatvirauti apie savo idėjas kolegoms, mat jie gali pasinaudoti jūsų sunkiu darbu. Jei kas nors jums stengiasi daryti spaudimą, – išlaikykite distanciją.

Dvyniai. Nieko rimto geriau neplanuokite, mat daugelis planų gali žlugti dėl aplinkinių kaltės. Tačiau įsipareigojimų, kuriuos privalote įvykdyti – nepamirškite. Jums reikėtų daugiau galvoti apie tarpusavio santykius, tiek teigiamus, tiek neigiamus, tiek tarp draugų, tiek tarp mylimų žmonių.

Read more…

Horoskopai ,

Ėjo ežiukas mišku ir jam buvo gera

13 liepos, 2009
  • Ėjo ežiukas mišku ir jam buvo gera.
  • Ėjo ežiukas mišku ir pamatė po seno ąžuolo šaknimis miegantį Knysliuką. Taip ,- garsiai pagalvojo mažylis ,- ir gili šaknis kartais tylią kiaulę užknisa.
  • Ėjo ežiukas mišku, o iš neturėjimo ką veikti, tiesiog spjaudė ir gaudė. Iš pirmo žvilgsnio tai atrodė gana keistai, nes spjaudė ežiukas, o sugaudavo kažkodėl tik Knysliukas…
  • Ėjo ežiukas mišku ir jam buvo labai graudu, kad vakar Knysliukui vos neišdūrė akies…
  • Ėjo ežiukas mišku ir viską darė tik gerai. Todėl Knysliukas ir įsilipo į mažylio darbą, nes jis buvo geroje vietoje padarytas.
  • Išėjo ežiukas iš pirties ir nusikeikė: ple ir vėl pamiršau galvą išsiplaut!
  • Tupi sau ežiukas po spinta ir galvoja: „Lyg ir viskas normaliai tik, kad spinta be kojų…“
  • Susituokė lapė su ežiu. Gimė paršiukai. Išvada – visi vyrai kiaulės.
  • Ėjo ežiukas per krūmus, atsitrenkė į lubas … ir nuskendo! 😉

Anekdotai , ,

Lengvas būdas suvaldyti alkoholį (Allen Carr)

10 liepos, 2009

allen-carr-lengvas-budas-suvaldyti-alkoholi

Ant nosies savaitgalis, noriu kažką parašyti į savo blogą, bet labai jau tingisi… 🙂 visgi penktadienis!!! Tai nutariau tiesiog pasidalinti nuoroda į Allen Carr knygą „Lengvas būdas suvaldyti alkoholį“. Kas ieškojo – tam ši nuoroda tikrai pravers. Knygą parsisiųsti galite iš čia. Gero ir blaivaus savaitgalio!

Papildyta (2009.07.22): Allen Carr „Lengvas būdas mesti rūkyti“

Apie viską , , ,

Apie Petriuką, Jonuką, mentus ir gaidžius

9 liepos, 2009

🙂 Mokytojas klausia Petriuko:
– Jeigu turi 10Lt ir dar tau duosiu 5 Lt kiek gi bus?
– Šešiolika! – atsako Petriukas.
– Bet Petriuk, taigi 10 plius 5 yra 15 – pasakė mokytojas.
– Žinau, bet aš turiu jau litą! – atsakė Petriukas.

Read more…

Anekdotai ,

Senojo Vilniaus nuotraukos 1873 – 1960 m.

8 liepos, 2009

Beklaidžiodamas Interneto platybėmis atradau įdomių akiai Senojo Vilniaus nuotraukų. Prie šio straipsniuko prikabinu keletą nuotraukų iš šios „kolekcijos“, o jei jos patiko, kitas galima parsisiųsti – nuoroda čia. Iš viso yra 22 vnt. nuotraukų. Manau, ypač bus įdomu pažiūrėti į jas tiems, kas ir dabar gyvena Vilniuje – palyginsite, kaip viskas pasikeitė per 50-150 metų. Nustebsite!

senasis_vilnius_zaliasis_1960 Read more…

Apie viską ,

Ateina žmogelis pas kunigą išpažinties – „sugriešijau“

8 liepos, 2009

Ateina žmogelis pas kunigą išpažinties. Parpuolė ant kelių ir sako:
– Kunigėli, nuodėmę padariau.
– Sakyk, sūnau mano, kokią nuodėmę padarei?
– Atėjau aš pas brolį. Jo nebuvo namie. Brolio žmona įsileido. Tuo metu pradėjo lyti, o aš lietsargio neturiu. Brolio žmona leido pasilikti. Nu tai aš ir sugriešijau …
– Tai labai didelė nuodėmė. Labai didelė. Tačiau aš tau ją atleidžiu.
– Kunigėli, dar ne viskas… Read more…

Anekdotai ,