Home > Hostingas, domenai > Uždarbis iš turimų, bet nebenaudojamų domenų

Uždarbis iš turimų, bet nebenaudojamų domenų

16 lapkričio, 2010

Jei turite domeną (Interneto adresą), ar net kelis domenus ir jie jau nebenaudojami (galbūt pasibaigė vykęs projektas, o domenas dar veikia), galite papildomai užsidirbti pinigėlių iš vis dar laikas nuo laiko tuo adresu užsukančių lankytojų. O tokių tikrai atsiranda! Juk paieškos sistemose galbūt liko nuorodos į Jūsų buvusią svetainę, projektą, o galbūt liko nemažai nuorodų kituose puslapiuose ar forumuose.

Yra tokia kompanija, NameDrive.com, kurioje priparkavę savo turimą domeną (kitaip sakant nukreipę savo lankytojus į NameDrive) gausite pinigėlių už lankytojų paspaustas reklamas.

Sistema veikia toki principu: Jūs nukreipiate savo domeną į NameDrive, o jis vietoj Jūsų buvusio projekto rodo lankytojams reklamas. Kai lankytojas paspaudžia reklamą – Jūs gaunate kažkiek pinigėlių į savo NameDrive vartotojo sąskaitą. Pinigėlių suma už paspaudimą gali būti įvairi (priklauso nuo reklamos, lankytojo, jo geografinės vietovės ir t.t.) ir svyruoja nuo kelių centų iki kelių dolerių.

Už lankytojų paspaudimus surinkus minimalią sumą išmokai (šiuo metų ji yra tik 20$), Jūs galite gauti išmokėjimą populiariausiais būdais:

  • į PayPal sąskaitą
  • į banko sąskaitą
  • į WebMoney sąskaitą
  • čekiu

Jei į Jūsų domeną užsuka bent keli lankytojai per dieną, pinigai renkasi gan greit. Ypač daug mokama už lankytojų paspaudimus ant reklamų, kurie yra iš anglakalbių šalių (Jungtinių Amerikos Valstijų, Anglijos, Airijos ir panašiai). Jei lankytojų dauguma iš Lietuvos – dažniausiai už paspaudimą ant reklamos mokama minimaliai. Bet kad ir minimaliai – VIS Į PLIUSĄ!!!

Jei turite klausimų arba reikia pagalbos – rašykite komentaruose. Pasistengsiu padėti!

p.s. tik nebandykite patys spaudyti Jūsų puslapiuose rodomų reklamų – Jūsų vartotojo sąskaita gali būti užblokuota, nes tai pažeidžia NameDrive taisykles.

Hostingas, domenai , ,

  1. No comments yet.
  1. Kolkas nėra atgalinių ryšių.
Jūs turite būti prisijungę, kad galetumėte parašyti komentarą.

Moteris džiugina unikalūs rankų darbo papuošalai, todėl nepraleiskite progos pasipuošti!